Senzaprints review

Senzaprints
Reviews, ervaringen en klachten (1 ) 5.00/5.00


Schrijf hier een nieuwe review

Bekijk op deze pagina alle onafhankelijke reviews, ervaringen en klachten. Deel jouw beoordeling over Senzaprints met heel Nederland. Zo houd je iedereen op de hoogte van de dienstverlening en welke verwachtingen ze kunnen hebben. Samen en eerlijk een mening geven om goede ervaringen te bevorderen.
Inloggen of Registreren om een review te schrijven.

profile pic

Maya
2 years ago

5.00/5.00

"Leuke canvas besteld"

Mooie canvas, snel geleverd en goed service. Zo hoort het.


Over Senzaprints Senzaprints™ is opgericht om iedereen te helpen en te inspireren om positief, gemotiveerd en gefocust te blijven. Elke dag. We hebben allemaal gemiddeld zo'n 6200 gedachten per dag. De meeste van hen zijn terugkerende gedachten zijn tijdverspillende gedachten. Dit is de belangrijkste reden waarom de meeste mensen hun dagelijkse of langetermijndoelen niet bereiken. Omdat ze zo afgeleid zijn van hun doelen. Om je gewoontes te veranderen en een sterke laserfocus te hebben, moet je de juiste mindset hebben. Onze gewoonten zijn ontworpen door ons onderbewustzijn. Onze kunst aan de muur is gemaakt met voornamelijk dat als reden. Om iets aan je muur te hebben om je dagelijks aan je doelen te herinneren. Het is bewezen (ook door onszelf) dat als je je toekomst en doelen visualiseert en er dagelijks naar kijkt, je de juiste mindset en energie krijgt. In onze collectie motivatie, geld en mindset gebruiken we symbolen en ontwerpen die jouw doelen weerspiegelen. Dus, ben je klaar om je mindset te veranderen? Ben je klaar om je doelen te visualiseren? Wil je elke dag gemotiveerd worden? Laten we vandaag beginnen en uw toekomst vormgeven! Er is maar één ding dat je weerhoudt van succes: jij bent het.


Informatie Senzaprints heeft een website/webshop keurmerk

Veelgestelde vragen

Is Senzaprints een betrouwbaar bedrijf?

Momenteel zijn er 1 beoordelingen geplaatst over Senzaprints met een Gemiddelde cijfer van 5.00 van de 5.

Ik heb nu de reviews goed gelezen. Wat kan ik nu doen?

Is jouw indruk goed? Bezoek de website van Senzaprints hier en plaats je bestelling of serviceaanvraag. Mocht je nog verder willen kijken, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf of webwinkel.