Polarheat review

Polarheat
Reviews, ervaringen en klachten (1 ) 1.00/5.00


Schrijf hier een nieuwe review

Bekijk op deze pagina alle onafhankelijke reviews, ervaringen en klachten. Deel jouw beoordeling over Polarheat met heel Nederland. Zo houd je iedereen op de hoogte van de dienstverlening en welke verwachtingen ze kunnen hebben. Samen en eerlijk een mening geven om goede ervaringen te bevorderen.
Inloggen of Registreren om een review te schrijven.

profile pic

vandaele
1 year ago

1.00/5.00

"Slechte service en geen productkennis"

Wij kochten een Heatstrip Design samen met een inbouwsysteem om de Heatstrip in te plaatsen. Bij ontvangst stellen wij vast dat deze Heatstrip te groot is voor het inbouwsysteem. Na contact te hebben gehad met Polarheat, blijkt dat wij de verkeerde Heatstrip hebben besteld voor dit inbouwsysteem. Wij menen er toch te mogen van uitgaan dat deze mensen de producten die ze verkopen kennen. Wij vonden dat het hun taak was om ons erop te wijzen dat de aangekochte Heatstrip die wij bestelden niet paste in het inbouwsysteem. Er bestaat helemaal geen inbouwsysteem voor de Heatstrip Design. Het ontvangen inbouwsysteem is voor een Heatstrip Elegance. Zij stellen ons voor om de Heatstrip Design terug te sturen op onze kosten en om te ruilen voor een Heatstrip Elegance met opleg van 220 euro. Wij vinden dit een regelrechte schande en bewijst dat deze mensen producten verkopen die ze niet eens kennen.


Over Polarheat Er is nog geen beschrijving aanwezig. Als je de eigenaar bent van Polarheat, kan je dit profiel claimen om hier een korte beschrijving te plaatsen.


Informatie Polarheat heeft een website/webshop keurmerk

Veelgestelde vragen

Is Polarheat een betrouwbaar bedrijf?

Momenteel zijn er 1 beoordelingen geplaatst over Polarheat met een Gemiddelde cijfer van 1.00 van de 5.

Ik heb nu de reviews goed gelezen. Wat kan ik nu doen?

Is jouw indruk goed? Bezoek de website van Polarheat hier en plaats je bestelling of serviceaanvraag. Mocht je nog verder willen kijken, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf of webwinkel.