Online Groen review

Online Groen
Reviews, ervaringen en klachten (1 ) 1.00/5.00


Schrijf hier een nieuwe review

Bekijk op deze pagina alle onafhankelijke reviews, ervaringen en klachten. Deel jouw beoordeling over Online Groen met heel Nederland. Zo houd je iedereen op de hoogte van de dienstverlening en welke verwachtingen ze kunnen hebben. Samen en eerlijk een mening geven om goede ervaringen te bevorderen.
Inloggen of Registreren om een review te schrijven.

profile pic

Dennie
1 year ago

1.00/5.00

"Zeer slechte service"

Zeer slecht behandeld, 80 smaragd besteld, 1 te min gekregen daarnaast bij de helft grote kale plekken en de hoogte waar ik voor betaald heb niet voldaad (vele malen korter),geprobeerd het netjes met onlinegroen op te lossen maar ze proberen er lieverd van weg te lopen ipv je tegemoet te komen, ik raad het iedereen af voor je teleurgesteld word.


Over Online Groen Er is nog geen beschrijving aanwezig. Als je de eigenaar bent van Online Groen, kan je dit profiel claimen om hier een korte beschrijving te plaatsen.


Informatie Online Groen heeft een website/webshop keurmerk

Veelgestelde vragen

Is Online Groen een betrouwbaar bedrijf?

Momenteel zijn er 1 beoordelingen geplaatst over Online Groen met een Gemiddelde cijfer van 1.00 van de 5.

Ik heb nu de reviews goed gelezen. Wat kan ik nu doen?

Is jouw indruk goed? Bezoek de website van Online Groen hier en plaats je bestelling of serviceaanvraag. Mocht je nog verder willen kijken, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf of webwinkel.