Niets Te Gek
Reviews, ervaringen en klachten (1 ) 1.00/5.00


Schrijf hier een nieuwe review

Bekijk op deze pagina alle onafhankelijke reviews, ervaringen en klachten. Deel jouw beoordeling over Niets Te Gek met heel Nederland. Zo houd je iedereen op de hoogte van de dienstverlening en welke verwachtingen ze kunnen hebben. Samen en eerlijk een mening geven om goede ervaringen te bevorderen.
Schrijf hier jouw review
Inloggen of Registreren om een review te schrijven.

profile pic

Nancy van Pey
3 months ago

1.00/5.00

"Hele slechte ervaring"

Ik heb in september een kinderjas gekocht bij niets te gek en ook gelijk betaald, ik had het jasje netjes ontvangen alleen paste hij niet bij mijn dochter toen heb ik deze gelijk de dag erna geretourneerd en een mailtje gestuurd naar de eigenaar van deze webshop dat het jasje niet paste en onderweg was terug naar hun, hierbij gaf ze aan dat ze geen maat kleiner meer had en dat ik het geld terug gestort zou krijgen. Inmiddels anderhalve maand verder ben ik nog steeds aan het wachten op mijn geld en krijg ik geen antwoord meer op de mailtjes die ik stuur.
Heel jammer!


Over Niets Te Gek Er is nog geen beschrijving aanwezig. Als je de eigenaar bent van Niets Te Gek, kan je dit profiel claimen om hier een korte beschrijving te plaatsen.


Informatie Niets Te Gek heeft een website/webshop keurmerk

Veelgestelde vragen

Is Niets Te Gek een betrouwbaar bedrijf?

Momenteel zijn er 1 beoordelingen geplaatst over Niets Te Gek met een Gemiddelde cijfer van 1.00 van de 5.

Ik heb nu de reviews goed gelezen. Wat kan ik nu doen?

Is jouw indruk goed? Bezoek de website van Niets Te Gek hier en plaats je bestelling of serviceaanvraag. Mocht je nog verder willen kijken, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf of webwinkel.