LEDClear.nl
Reviews, ervaringen en klachten (1 ) 1.00/5.00


Schrijf hier een nieuwe review

Bekijk op deze pagina alle onafhankelijke reviews, ervaringen en klachten. Deel jouw beoordeling over LEDClear.nl met heel Nederland. Zo houd je iedereen op de hoogte van de dienstverlening en welke verwachtingen ze kunnen hebben. Samen en eerlijk een mening geven om goede ervaringen te bevorderen.
Schrijf hier jouw review
Inloggen of Registreren om een review te schrijven.

profile pic

Mario Borzić
2 months ago

1.00/5.00

"Oplichters!!"

Bij dit bedrijf passen 0 sterren. Schandalige, vooringenomen 'service'. Ik heb hier, z'n drie maanden geleden, twee elektronische steps besteld. Met de steps wordt zeer zorgvuldig omgegaan. Van de ene step gaat de accu kapot. Kan gebeuren. Valt ruim in de garantie.
Ik heb foto's aangeleverd van de step, zodat uit kan worden gesloten dat het om 'misbruik' van de step gaat.
LEDclear.nl heeft de foto's niet eens bekeken. Legde de schuld van meet af aan bij ons. Wel wilden ze 'uit coulance' de step repareren voor 75 euro. Smerige ratten...


Over LEDClear.nl Er is nog geen beschrijving aanwezig. Als je de eigenaar bent van LEDClear.nl, kan je dit profiel claimen om hier een korte beschrijving te plaatsen.


Informatie LEDClear.nl heeft een website/webshop keurmerk

Veelgestelde vragen

Is LEDClear.nl een betrouwbaar bedrijf?

Momenteel zijn er 1 beoordelingen geplaatst over LEDClear.nl met een Gemiddelde cijfer van 1.00 van de 5.

Ik heb nu de reviews goed gelezen. Wat kan ik nu doen?

Is jouw indruk goed? Bezoek de website van LEDClear.nl hier en plaats je bestelling of serviceaanvraag. Mocht je nog verder willen kijken, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf of webwinkel.