IZLO vloerkleed
Reviews, ervaringen en klachten (1 ) 1.00/5.00


Schrijf hier een nieuwe review

Bekijk op deze pagina alle onafhankelijke reviews, ervaringen en klachten. Deel jouw beoordeling over IZLO vloerkleed met heel Nederland. Zo houd je iedereen op de hoogte van de dienstverlening en welke verwachtingen ze kunnen hebben. Samen en eerlijk een mening geven om goede ervaringen te bevorderen.
Schrijf hier jouw review
Inloggen of Registreren om een review te schrijven.

profile pic

Ramesh Natoewal
1 month ago

1.00/5.00

"niet reageren op email/telefoon"

wij hebben een hoogpolig karpet voor de woonkamer gekocht en het is niet wat wij ervan verwacht hadden het is gewoon een dun karpet als je erop loopt voel je al de vloer. Ik probeer al vanaf dat ik de karpet in huis kontakt op te nemen via mail/telefoon maar helemaal geen reaktie. op de site staat vermeld dat je binnen 14 dagen kosteloos terug sturen maar dan moet je ook een retour ticket van Izlo vloerkleed via de mail ontvangen. volgens mij zijn het gewoon oplichters


Over IZLO vloerkleed Er is nog geen beschrijving aanwezig. Als je de eigenaar bent van IZLO vloerkleed, kan je dit profiel claimen om hier een korte beschrijving te plaatsen.


Informatie IZLO vloerkleed heeft een website/webshop keurmerk

Veelgestelde vragen

Is IZLO vloerkleed een betrouwbaar bedrijf?

Momenteel zijn er 1 beoordelingen geplaatst over IZLO vloerkleed met een Gemiddelde cijfer van 1.00 van de 5.

Ik heb nu de reviews goed gelezen. Wat kan ik nu doen?

Is jouw indruk goed? Bezoek de website van IZLO vloerkleed hier en plaats je bestelling of serviceaanvraag. Mocht je nog verder willen kijken, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf of webwinkel.