expondo.nl
Reviews, ervaringen en klachten (3 ) 1.00/5.00


Schrijf hier een nieuwe review

Bekijk op deze pagina alle onafhankelijke reviews, ervaringen en klachten. Deel jouw beoordeling over expondo.nl met heel Nederland. Zo houd je iedereen op de hoogte van de dienstverlening en welke verwachtingen ze kunnen hebben. Samen en eerlijk een mening geven om goede ervaringen te bevorderen.
Schrijf hier jouw review
Inloggen of Registreren om een review te schrijven.

profile pic

Joris
3 months ago

1.00/5.00

"BAD SERVICE!"

Bought a tig welding machine and other welding supplies. All the products were delivered broken.
They send me new products, this was good. But specification of the machine says it has a connection for the foodpedal.
Expondo doesn't have a foodpedal for this machine and doesn't want to give a proper diagram.
When you ask to return the machine they don't help. I escalated the problem with Paypal to get my 669 euros back.
Also the problem will be reported to google review. Don't buy here if you don't want to have stress.


profile pic

Carmen van Duijvenbode
3 months ago

1.00/5.00

"vul machines"

na 2 dagen heen en weer gemaild gevraagd of er telefonisch contact kan worden opgenomen en dit was het antwoord:

Dennis Groen (expondo GmbH)
1 feb. 2022 13:21 CET
Beste Carmen,

Bedankt voor uw bericht. Helaas bieden we de seals niet los aan.

Gezien het volume van contacten is het voor ons helaas niet mogelijk om telefonisch contact met u op te nemen, onze excuses voor het ongemak.

echt raar als je nog extra informatie wilt dat je geen persoonlijk contact kunt krijgen.
ik zou hier daardoor niets meer kopen


profile pic

Diana
8 months ago

1.00/5.00

"Fluiten naar je produkt en held"

Fluiten naar je produkt en geld
6 juli een weegschaal besteeld van ongeveer 100 euro. Omdat het display stuk en los was terug gestuurd. Door hun 20 juli ontvangen. Daar heb ik bewijs van. Ze beweren het nog niet in het systeem te hebben. Mail wekelijks en ook een keer gebeld. Maar nu 2 maanden later nog geen weegschaal of geld terug gezien.
Ondanks de aardige dame bij de klanten service, vind ik dit een kwalijke zaak en vind ik het bedrijf ondertussen zeer onbetrouwbaar


Over expondo.nl Er is nog geen beschrijving aanwezig. Als je de eigenaar bent van expondo.nl, kan je dit profiel claimen om hier een korte beschrijving te plaatsen.


Informatie expondo.nl heeft een website/webshop keurmerk

Veelgestelde vragen

Is expondo.nl een betrouwbaar bedrijf?

Momenteel zijn er 3 beoordelingen geplaatst over expondo.nl met een Gemiddelde cijfer van 1.00 van de 5.

Ik heb nu de reviews goed gelezen. Wat kan ik nu doen?

Is jouw indruk goed? Bezoek de website van expondo.nl hier en plaats je bestelling of serviceaanvraag. Mocht je nog verder willen kijken, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf of webwinkel.