Exciter Shop review

Exciter Shop
Reviews, ervaringen en klachten (1 ) 1.00/5.00


Schrijf hier een nieuwe review

Bekijk op deze pagina alle onafhankelijke reviews, ervaringen en klachten. Deel jouw beoordeling over Exciter Shop met heel Nederland. Zo houd je iedereen op de hoogte van de dienstverlening en welke verwachtingen ze kunnen hebben. Samen en eerlijk een mening geven om goede ervaringen te bevorderen.
Inloggen of Registreren om een review te schrijven.

profile pic

Petimat
1 year ago

1.00/5.00

"Exciter.shop Frauduleuze site, OPLICHTERS!!"

Ik heb op 05-05-22 een PS5 besteld bij Exciter (handelsnaam Sabunchi Holding BV) na 2 maanden nieks gekregen, klantenservice stuurt emails als leveringsproblemen, dan probleem bij DHL, dan probleem met UPS,…).
Uiteindelijk heb ik de order geannuleerd op 17.06.22. Vandaag 12.07 geen geld terug.
Koop niets van deze site exciter.shop, het zijn oplichters!! alle positieve beoordelingen zijn fake, ze zullen je niets bezorgen en je geld niet teruggeven.
ik ga ook daarom juridische stappen ondernemen zodat ik hopelijk in iedergeval deze winkel gesloten krijg door dat ze alleen maar mensen oplichten.


Over Exciter Shop Exciter is eerst begonnen met het verkopen op het Bol.com platform. Momenteel richten we ons op het verblijden van onze klanten in Nederland en België door het aanbieden van perfecte deals, unieke webshops, unieke klantenservice, unieke verzending en unieke reparaties. .. Sinds onze oprichting in 2019 hebben we maar één doel gehad om onze klanten blij te maken. Wij geven deskundig advies en zijn geobsedeerd door klanttevredenheid.


Informatie Exciter Shop heeft een website/webshop keurmerk

Veelgestelde vragen

Is Exciter Shop een betrouwbaar bedrijf?

Momenteel zijn er 1 beoordelingen geplaatst over Exciter Shop met een Gemiddelde cijfer van 1.00 van de 5.

Ik heb nu de reviews goed gelezen. Wat kan ik nu doen?

Is jouw indruk goed? Bezoek de website van Exciter Shop hier en plaats je bestelling of serviceaanvraag. Mocht je nog verder willen kijken, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf of webwinkel.