Etrias.nl review

Etrias.nl
Reviews, ervaringen en klachten (1 ) 1.00/5.00


Schrijf hier een nieuwe review

Bekijk op deze pagina alle onafhankelijke reviews, ervaringen en klachten. Deel jouw beoordeling over Etrias.nl met heel Nederland. Zo houd je iedereen op de hoogte van de dienstverlening en welke verwachtingen ze kunnen hebben. Samen en eerlijk een mening geven om goede ervaringen te bevorderen.
Inloggen of Registreren om een review te schrijven.

profile pic

Mariette
1 year ago

1.00/5.00

"Levering!!!!!!"

Levertijd, Levertijd, wel aangemeld bij DHL een week geleden maar nog niets aangeleverd..order nr: ET102668180. Na het lezen van veel reviews is het leveren echt een probleem, ik kan er een keer langs gaan, kom er bijna langs als ik naar mijn werk in Den Bosch ga, zal ook aan collega's uit Boxtel eens vragen, er werken er bij ons nogal wat uit Boxtel.....ben echt benieuwd wanneer het komt....WORDT VERVOLGD.....


Over Etrias.nl Er is nog geen beschrijving aanwezig. Als je de eigenaar bent van Etrias.nl, kan je dit profiel claimen om hier een korte beschrijving te plaatsen.


Informatie Etrias.nl heeft een website/webshop keurmerk

Veelgestelde vragen

Is Etrias.nl een betrouwbaar bedrijf?

Momenteel zijn er 1 beoordelingen geplaatst over Etrias.nl met een Gemiddelde cijfer van 1.00 van de 5.

Ik heb nu de reviews goed gelezen. Wat kan ik nu doen?

Is jouw indruk goed? Bezoek de website van Etrias.nl hier en plaats je bestelling of serviceaanvraag. Mocht je nog verder willen kijken, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf of webwinkel.