De Witgoed Outlet review

De Witgoed Outlet
Reviews, ervaringen en klachten (2 ) 4.00/5.00


Schrijf hier een nieuwe review

Bekijk op deze pagina alle onafhankelijke reviews, ervaringen en klachten. Deel jouw beoordeling over De Witgoed Outlet met heel Nederland. Zo houd je iedereen op de hoogte van de dienstverlening en welke verwachtingen ze kunnen hebben. Samen en eerlijk een mening geven om goede ervaringen te bevorderen.
Inloggen of Registreren om een review te schrijven.

profile pic

Jule
1 year ago

5.00/5.00

"Levering was top"

Ik heb recent een televisie besteld bij De Witgoed Outlet en ben zeer tevreden over mijn ervaring. De levering was op tijd en de televisie werd netjes bezorgd. Ik heb ook advies gevraagd over de juiste afmetingen voor mijn ruimte en dit werd zeer behulpzaam verstrekt. De televisie werkt perfect en ik ben erg blij met mijn aankoop. Ik zou De Witgoed Outlet zeker aanbevelen aan andere mensen die op zoek zijn naar goedkope en betrouwbare witgoedproducten.


profile pic

Elvie
1 year ago

3.00/5.00

"Product was niet wow, service wel"

Ik ben ontevreden over mijn ervaring met De Witgoed Outlet. Ik heb een tweedehandse wasdroger besteld en helaas was het product licht beschadigd bij aankomst. Ik kreeg ik geen bevredigend antwoord of oplossing, wel kreeg ik mijn aankoopbedrag snel terug. Ik vond de communicatie wel professioneel en de service, met name bezorging goed. Ik zou mijn toekomstige aankopen elders doen. Voor de rest prima bedrijf.


Over De Witgoed Outlet

De Witgoed Outlet Review

De Witgoed Outlet beweert de specialist te zijn op het gebied van witgoed. Overweeg jij om je volgende witgoed-aankopen via De Witgoed Outlet te doen? Lees eerst de reviews op InternetReviews om een weloverwogen beslissing te nemen.

Over De Witgoed Outlet

Als je op zoek bent naar nieuw of gebruikt witgoed, zoals wasmachines, wasdrogers, vaatwassers of koelkasten, dan biedt De Witgoed Outlet uitkomst. Het bedrijf beweert de beste leverancier te zijn van nieuwe en gereviseerde witgoedproducten. Ongeacht je budget kun je bij De Witgoed Outlet slagen, aldus het bedrijf. Je vindt bij hen producten van bekende merken zoals AEG en Zanussi. Het bedrijf heeft een showroom die je kunt bezoeken en een webshop waar je online kunt bestellen. Het assortiment omvat onder meer wasmachines, was-droogcombinaties, wasdrogers, vaatwassers, koelkasten, koel-vriescombinaties, Amerikaanse koelkasten, vriezers, fornuizen, inbouw kookplaten en ovens. Volgens De Witgoed Outlet beschikt het bedrijf over enorm veel kennis en ervaring op het gebied van witgoed. Service, advies en betrouwbaarheid zijn bij hen hoog in het vaandel. Mocht je hulp nodig hebben, dan kun je hen bereiken via telefoonnummer 0252-272720 of WhatsApp of e-mail.

Bezorgen en ophalen

De levering is gratis in heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Als je voor 23:00 uur bestelt van maandag tot en met vrijdag, dan ontvang je je bestelling de volgende dag. Via De Witgoed Outlet's systeem kun je een gewenste bezorgdatum kiezen tot 10 werkdagen vooruit. Het bedrijf informeert je via e-mail op welk tijdstip ze bellen op de dag van levering en stuurt ook een SMS met bezorginformatie. Voor meer informatie over bezorgen en ophalen verwijzen we je naar de pagina op de website van De Witgoed Outlet. Je kunt binnen twee weken na ontvangst van de goederen de bestelling retourneren, zonder opgave van reden.Informatie De Witgoed Outlet heeft een website/webshop keurmerk

Veelgestelde vragen

Is De Witgoed Outlet een betrouwbaar bedrijf?

Momenteel zijn er 2 beoordelingen geplaatst over De Witgoed Outlet met een Gemiddelde cijfer van 4.00 van de 5.

Ik heb nu de reviews goed gelezen. Wat kan ik nu doen?

Is jouw indruk goed? Bezoek de website van De Witgoed Outlet hier en plaats je bestelling of serviceaanvraag. Mocht je nog verder willen kijken, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf of webwinkel.