Over ons

De nationale ervaringensite van Nederland en Belgiƫ!

InternetReviews is de website voor eerlijke en onafhankelijke reviews van klanten over webwinkels en bedrijven. Hierdoor bieden we nog meer transparantie over bedrijven die online diensten aanbieden of producten verkopen. Dit is goed voor online kopers alsook de bedrijven zelf. We willen immers dat er alleen goede zaken gedaan worden.

Wie is InternetReviews ?
InternetReviews is een groep van enthousiastelingen die graag de wereld een beetje beter willen maken en een positieve bijdrage willen leveren door middel van inzet kennis en kunde. Reviews en klachten verzamelen en zo te zorgen voor een algehele betere dienstverlening is onze drijfveer. We hebben immers dagelijks ook hiermee te maken.

Wat is het doel van InternetReviews?
Ons doel is een nog transparantere online markt. De ouderwetse verkooppraatjes gaan er anno vandaag de dag er niet meer doorheen. Consumenten zijn mondig en weten door zoekmachines alles snel en zelf te vinden. Wij willen een platform creeeren waarbij de klant onafhankelijk en zonder enige directe of indirect invloed van bedrijven, zijn of haar review kan geven. Dit proberen we dus te bewerkstelligen.

Welke bedrijven kunt u vinden bij InternetReviews?
Bij InternetReviews zijn allerlei soorten bedrijven te vinden, van webshops tot reisorganisaties en dienstverleners.

Onze gegevens
InternetReviews
Keurenplein 41
1069 CD Amsterdam
Email: info@InternetReviews